Liposomaalinen C-vitamiini CBD-lisällä

  • Liposomal Vitamin C with CBD
  • Liposomal Vitamin C with CBD
  • Liposomal Vitamin C with CBD
  • Liposomal Vitamin C with CBD
  • Liposomal Vitamin C with CBD
  • Liposomal Vitamin C with CBD
€ 42,00
Loppu varastosta
You have successfully subscribed to this product

Cibdolin Liposomaalinen C-vitamiini CBD-lisällä on valmistettu viimeisimmän teknologian avulla tuomaan turvallisesti hyödylliset ainesosat niihin soluihin, joissa niitä eniten tarvitaan. Tämä ekstra-annos terveyttä tehostavia yhdisteitä toimii täydellisenä lisänä päivittäiselle CBD-öljyrutiinillesi. Saatavilla innovatiivisessa ja helppokäyttöisessä koostumuksessa.

Test results:
Description
Data sheet
Downloads
Description

Terveellinen boosti CBD-rutiiniisi

Mitä liposomit ovat?

Liposomit ovat kapselimaisia muodostelmia. Ylempi kerros suojaa aktiivisia ainesosia ja kykenee kuljettamaan ne kehon läpi valmiiksi vesipitoisessa muodossa. Tästä seuraa huomattavasti parantuneet kuljetusajat kohdesoluihin ja sekä se, että aktiiviset ainesosat ovat parempilaatuisia.

C-vitamiini ja CBD: erinomainen yhdistelmä

C-vitamiini tunnetaan sen antioksidanttisista ominaisuuksistaan, jotka suojaavat soluja hapettumiselta ja vapaiden radikaalien muodostumiselta.

C-vitamiini, tieteelliseltä nimeltään L-askorbiinihappo, tunnetaan kollageenituotannon tehostamisestaan. Kollageeni edesauttaa terveen ihon, rustojen, jänteiden, nivelsiteiden, verisuonten ja minkä tahansa muiden sidekudosten toimintaa.

C-vitamiini tehostaa yleistä immuunivastetta, mutta edistää myös aivojen välittäjäaineiden, serotoniinin ja noradrenaliinin luomista.

Mitä metabolisesta energiasta vastaavaan aminohappo L-karnitiiniin tulee, on C-vitamiini tärkeässä osassa sen biosynteesiä.

Kannabidioli ja liposomaalinen C-vitamiini muodostavat yhdessä voimakkaan duon. C-vitamiini on myös vesiliukoinen vitamiini, mikä tarkoittaa sitä, että sen varastot täytyy täyttää joka päivä.

Cibdolin liposomaalinen C-vitamiini CBD-lisällä

Liposomaalinen C-vitamiinimme CBD-lisällä on koostettu siten, että se kykenee toimittamaan aktiivisia ainesosia suoraan niiden kohdesoluihin ilman, että ne heikkenisivät kehon ruoansulatusjärjestelmässä. Liposomit muodostavat yhden turvallisimmista ja tehokkaimmista lääkkeiden toimintametodeista. Se on mullistanut CBD:n nauttimisen.

Cibdolin Liposomaalinen C-vitamiini CBD-lisällä on loistava täydennys olemassa olevaan CBD-öljyjen valikoimaamme. Korvaa vain tavallinen annoksesi CBD-öljyäsi annoksella liposomaalista C-vitamiinia, johon on lisätty CBD:tä. Olemme tehneet kokemuksestasi entistäkin maukkaamman lisäämällä mukaan luonnollista hedelmämakuainetta.

Kukin pullollinen Liposomaalista C-vitamiinia CBD-lisällä sisältää 150 ml tuotetta ja 90 mg CBD:tä. Kukin annos sisältää 3 mg CBD:tä ja 250 mg C-vitamiinia.

Data sheet
Dosage 5 ml / 1 x a day
Instructions Shake well before use. Take 5ml, 1x per day. Mix in a glass of water or juice unless otherwise adviced by healthcare professional.
Conserve In the fridge
Shelf life 2 Months after opening
Quantity 150ml
CBD Content 90mg CBD
Ingredients Water; sweetener: xylitol, stevia glycosides; emulsifi er: lecithin (SOY); sodium ascorbate; glycerol; ethanol 1,6%; thickener: xanthan gum; preservative; potassium sorbate; fl avorings: pineapple fl avor; sodium hydroxide E524; potassium hydroxide E525; hemp extract.
Väri Gold/Yellow
Kantoöljy Liposomit
Muoto Syrup
Gluteeniton Kyllä
Vegaaninen Kyllä
Allergen information Contains soy
Tuotehaku