OSTA 3, MAKSA 2, kaikista tuotteista! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

Luonnollinen Hehku CBD-kauneuspakkaus

  • Luonnollinen Hehku CBD-kauneuspakkaus
  • Luonnollinen Hehku CBD-kauneuspakkaus
  • Luonnollinen Hehku CBD-kauneuspakkaus
  • Luonnollinen Hehku CBD-kauneuspakkaus
€ 40,46
€ 40,46
Ei
Kyllä
You have successfully subscribed to this product
Loppu varastosta
Free national shipping on all orders over €25
BUY 3, PAY FOR 2! Add 3 items to your shopping cart and use the discount code CIBDOL3
Free return policy

Valitse Cibdolin kattava kauneuspakkaus luontaisen hehkusi edistämiseen. Pakkaus käsittää 4 kokonaisvaltaista kauneustuotetta, joista jokainen sisältää korkealaatuista CBD:tä ja kymmeniä luonnollisia komponentteja. Kasvosi, huulesi ja silmäsi hehkuvat hienostuneiden ja korkealaatuisten ainesosien tukemana ja alennettu pakettihinta lämmittää mieltä.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Luonnollinen Hehku CBD-kauneuspakkaus: Kaikki luonnollisen hehkun palauttamiseen tarvittava yhdessä paketissa

Cibdol kasasi yhteen kokoelman välttämättömiä CBD:llä höystettyjä kauneustuotteita, jotka antavat kasvoillesi, huulillesi ja silmillesi niiden ansaitsemaa huolenpitoa. Nauti CBD:n ja kymmenien luontaisten ainesosien saumattomasta yhteistyöstä terveen luontaisen hehkusi eteen.

Luonnollinen Hehku CBD-Kauneuspakkaus tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle verrattuna yksittäin ostettuihin tuotteisiin.

Mitä Luonnollinen Hehku CBD-Kauneuspakkaus sisältää?

• CBD-päivävoide SPF 15

Anna ihollesi sen tarvitsemaa suojaa CBD:n E- ja C-vitamiinin, kehäkukkaöljyn, sheavoin ja 15 suojakertoimen myötä. CBD-päivävoide auttaa sinua aloittamaan päivän iho syväravittuna.

• CBD-yövoide

Herää uuteen aamuun iho hyvin kosteutettuna CBD-yövoiteen avulla. Ainutlaatuinen resepti tekee työnsä yön aikana ihoa uudistaen ja nuorentaen. Herää uuteen aamuun terve hehku kasvoillasi.

• CBD-silmänympärysgeeli roll-on

Anna silmiesi loistaa näkyvästi kimmoisamman ihon ympäröimänä. CBD-silmänympärysgeeli roll-on kosteuttaa silmiäsi ympäröivän ihon CBD:n, sheavoin ja pantenolin hellästi tukemana.

• CBD-huulivoide

Taistele huulten kuivuutta, halkeilua ja hilseilyä vastaan kosteuttavan CBD-huulivoiteen avulla. CBD, antioksidantit ja mangonsiemenvoi jättävät huulesi silminnähden täyteläisimmiksi.

Taulukko
Tuotehaku