OSTA 3, MAKSA 2, kaikista tuotteista! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

CBD-kauneudenhoitotuotteet

Kosteuta ja suojaa ihoasi Cibdolin upealla CBD-kauneudenhoitotuotteiden valikoimalla. Jokainen tuote sisältää ammattimaisen sekoituksen CBD:tä ja tehokkaiksi todettuja ihonhoidon ainesosia, jotka toimivat harmoniassa ihosi kanssa.

Kun haluat ihon, joka hehkuu itsevarmuutta, vaihda perinteiset tuotteesi paranneltuihin CBD-versioihin. Cibdolin CBD-kauneudenhoitotuotteiden valikoima ottaa huomioon kaikki ihotyypit. Ole siis valmiina kohtaamaan maailma – päivällä ja yöllä.

CBD-kauneudenhoitotuotteet tarjoavat saumattoman kokemuksen toimimalla yhdessä ihosi herkän ekosysteemin kanssa. Käytämme vain hienoimpia ainesosia ja täten takaamme, että kaikki kauneudenhoitotuotteemme täyttävät alan korkeimmat standardit. Valjasta käyttöösi luonnon voima ja elvytä ihosi Cibdolin CBD-kauneudenhoitotuotteilla.

Lue lisää

Ulkoisesti käytettävä CBD

Tie terveeseen ja hehkuvaan ihoon on huolehtia, että se kosteutetaan, ravitaan ja suojataan päivittäin. Lika, ilmansaasteet, pölypartikkelit ja kuolleet ihosolut kasaantuvat ajan mittaan ja saavat ihon tuntumaan elottomalta ja näyttämään väsyneeltä tai epäterveeltä.

Anna ihollesi uutta elinvoimaa Cibdolin CBD-kauneudenhoitotuotteiden tuotelinjan avulla. Ne ovat suunniteltu ammattitaidolla toimimaan yhteistyössä tasapainon palauttamiseksi kasvoihin, kaulaan, käsiin ja jalkoihin. Kaikki CBD-kauneudenhoitotuotteemme sisältävät kannabidiolia ja useita muita huolella valittuja aineita.

Cibdolin tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, ja voitkin luottaa niiden saavan ihosi tuntumaan ainutlaatuiselta, joka ainoa päivä. Voit tutustua valikoimaamme ja ostaa kaikkia CBD-kauneudenhoitotuotteitamme nettikaupastamme jo tänään.

Ihonhoidon rutiinit

Puhdistus

Ennen kasvoveden tai kosteusvoiteen käyttöä iho tulee puhdistaa. Tämä auttaa poistamaan epäpuhtaudet, jotka tukkivat ihohuokosia ja karvatuppia. Ihollamme sijaitsee talirauhasia, jotka erittävät luonnollista öljyä eli talia, joka puolestaan auttaa muodostamaan iholle suojaavan kerroksen. Ihon pinnalla ollessaan tali on äärimmäisen hyödyllistä. Talin kertyminen iholle yhdessä lian kanssa voi kuitenkin edesauttaa iholle haitallisten bakteerien tuotantoa, joka saattaa johtaa akneen tai muihin iho-ongelmiin.

Ihon puhdistaminen ei ainoastaan poista kertyneitä epäpuhtauksia, vaan mahdollistaa myös kasvovesien ja kosteusvoiteiden imeytymisen syvemmälle. Säännöllinen ihonpuhdistus edistää myös ihon kosteus- ja happotasapainoa, eli kyseessä on tärkeä osa mitä tahansa ihonhoitorutiinia.

Helpoin tapa poistaa ja vähentää iholta löytyvien epäpuhtauksien määrää on pestä kasvot päivittäin ihotyypille sopivalla puhdistusvoiteella. Jotkut puhdistusvoiteet voivat jättää ihon kuivaksi ja ärtyneeksi liian monista lisäaineista johtuen, mutta tämä ei ole ongelma meidän CBD-ihonhoitotuotteiden sarjamme kanssa.

Oikean puhdistusvoiteen valinta voi olla haastavaa, erityisesti koska niiden väittämät vaikutusten suhteen vaihtelevat suuresti. Juuri sinulle sopivan puhdistustuotteen löytämiseksi suosittelemme, että keskityt tuotteisiin joiden raaka-aineet ovat luonnollisia, ja joka toimii harmoniassa kehosi kanssa, ei sitä vastaan. Ihomme tekee erinomaista työtä suojellakseen meitä, joten paras asia mitä voimme tehdä auttaaksemme, on tarjota sille tukea tehtävään oikeiden yhdisteiden ja aineiden kautta.

Kasvovesi

Kasvovesi toimii puhdistavien ja kosteuttavien tuotteiden välimaastossa. Se poistaa sitkeitä epäpuhtauksia, tunkeutuu syvemmälle kuin perinteiset puhdistusaineet ja virittää ihon sopivalle taajuudelle kosteusvoiteita varten. Tärkein kasvoveden tehtävä on kuitenkin sen ihon pH:ta tasapainottava vaikutus, sillä liialliset puhdistustoimenpiteet voivat muuttaa ihon liian happamaksi. Aivan kuten mikä tahansa muukin biologinen järjestelmämme, myös iho tarvitsee tasapainoa näyttääkseen hyvältä ja elinvoimaiselta.

Luonnollinen kasvovesi toimii ihosi tukena, ei sitä vastaan, ihon luonnollisia ominaisuuksia tehostaen. Kun ihon pH-arvo on ideaalilla tasolla, ottaa se paremmin vastaan jatkotoimenpiteitä. Seerumien ja voiteiden imeytymistä edistämällä kasvovedet toimivat ihonhoitorutiineja täydentävässä roolissa.

Älä aliarvioi laadukkaan kasvoveden merkitystä ihosi kunnossa huolehdittaessa. Puhdistusaine on sen perusta ja kasvovesi puolestaan sen runkorakenne. Jos nämä epäonnistuvat, jäävät kosteuttavien tuotteiden hyödyt saamatta etkä voi olla varma haitallisten epäpuhtauksien asianmukaisesta poistamisesta.

Kosteutus

Ihonhoitorutiinin viimeisen toimenpiteen tulisi olla ihotyypistä riippumatta kosteutus. Se lukitsee kasvoveden palauttavat ominaisuudet ja auttaa toisaalta ihoa pitämään epäpuhtaudet loitolla ja tuntuman ravittuna.

Kosteuttavien tuotteiden pääasiallinen tarkoitus on luonnollisesti kosteuttaa. Kuiva iho on turvapaikka lialle ja alttiimpi rypyille, kaikenlaisille kauneusvirheille ja auringon aiheuttamalle vahingolle. Liian kuiva iho saattaa pahentaa aknen, ekseeman ja ihotulehdusten aiheuttamia tulehdusoireita tai kutisevaa ihoa.

Kosteuttavat tuotteet auttavat ihoa pidättämään vettä sen uloimmassa kerroksessa, joka toimii muurina edellä mainittuja ongelmia vastaan. Ilman tarvittavaa kosteutta (muistathan kehomme vesipitoisuuden olevan noin 60 %) iho ei kykene säätelemään lämpötilaa, taistelemaan mikrobeja vastaan tai auttamaa sensoristen viestien tulkinnassa.

Ihotyyppisi ja vuodenaika määrittävät valtaosin ihon kosteutustarpeen, mutta useimmissa tapauksissa yksi kerta päivässä riittää ihon pitämiseen hyvännäköisenä ja terveeltä tuntuvana. Kaikki CBD-kauneudenhoitosarjamme tuotteet on luotu toimimaan yhteistyössä kehosi ja ihosi kanssa, joka ainoana päivänä. Hyödyntämällä CBD:n ominaisuudet yhdessä muiden huolella valittujen aineosien vaikutusten kanssa saat ihosi näyttämään ja olosi tuntumaan hyvältä.

Sopiva kaikille ihotyypeille ja kaikenlaisiin haasteisiin

Cibdolin CBD-kauneudenhoitotuotteiden valikoima tarjoaa täyden sarjan kannabidioliin perustuvia kosmetiikka- ja kauneudenhoitotuotteita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille, kiitos keinotekoisista lisäaineista ja kemikaaleista vapaiden reseptien. Tuotteemme sisältävät CBD:n lisäksi hienostuneita ainesosia, jotka auttavat huolehtimaan ihosi herkästä tasapainosta ja palauttamaan kauniin ihon vaatiman harmonian.

Ihotyypit

Normaali iho

Normaaliin ihoon viitataan usein ”tasapainossa olevana ihona”. Sillä on hyvä verenkierto, se ei ole herkkä ongelmille ja se toipuu hyvin pienistä vaurioista. Suurin osa ihonhoitotuotteista ovat sopivia normaalille iholle, vaikkakin ikääntyessään iho saattaa usein ruveta kuivumaan.

Kuiva iho

Ihon kosteudenpuutteen taustalla voi olla esimerkiksi liiallinen hikoilu, tai se voi liittyä esimerkiksi ikääntymiseen. Meidän ikääntyessämme kehon kyky toimittaa vettä ihon syvemmille kerroksille heikentyy – ja tässä kohtaa kuvaan astuvat räätälöidyt ihonhoitomuodot. Kuiva iho on alttiimpi ympäristötekijöiden vaikutukselle, saaden ihon tuntumaan kireältä ja hauraalta. Kuiva iho vaivaa tyypillisesti erityisesti kehon alueita, jotka ovat suojattomia tai herkkiä – kädet, jalkapohjat, kyynärpäät, polvet ja huulet ovat alueita, joihin kuivaan ihoon liittyvät ongelmat keskittyvät niin miehillä kuin naisillakin.

Voiko CBD-voiteita käyttää kuivalle iholle?

Kuivasta ihosta kärsiville Cibdolin CBD-käsivoide, CBD-jalkavoide ja CBD-huulivoide ovat erinomaisia lisiä mihin tahansa CBD-pohjaiseen ihonhoitorutiiniin. Näiden tuotteiden CBD toimii muiden luontaisten kasviuutteiden ja -öljyjen kumppanina kosteutta palauttaen ja kuivaa ja herkkää ihoa tukien.

Rasvainen iho

Rasvainen iho on toinen ihotyyppi, jota tavalliset puhdistusaineet, kasvovedet ja kosteusvoiteet voivat kohdella kaltoin. Rasvaisen ihon taustalla on talin ylituotanto. Tali on iholla olevien talirauhasten tuottama rasva, jonka tehtävä on suojata ihon ulointa kerrosta epäpuhtauksilta suojaava kalvo muodostaen. Liika tali voi kuitenkin tukkia ihohuokosia, tehden niistä näkyvämpiä ja altistaen ihoa vaurioille tai aknelle. Genetiikka, hormonitoiminnan taso, lääkitys ja stressi voivat olla muita osatekijöitä rasvaisen ihon taustalla.

Voiko CBD-voiteita käyttää rasvaiselle iholle?

Rasvoittuva iho on hankalasti hallittava ongelma, mutta Cibdolin valikoimasta löytyvä CBD-päivävoide on suunniteltu palauttamaan kehon luontaisten prosessien tasapaino.

Sekaiho

Ihosi ei välttämättä osu ainoastaan yhteen yllä mainituista kategorioista, vaan se saattaa olla yhdistelmä kuivaa, normaalia ja rasvoittuvaa ihoa. Erityisen tyypillistä tämä ongelma on kasvoissa sijaitsevalla T-alueella. Tämän otsasta, nenästä ja leuasta muodostuva alue saattaa olla rasvainen, vaikka poskilta löytyvä iho on herkkää tai kuivaa. Ilmiö on täysin luonnollinen, mutta se tekee sopivien ihonhoitotuotteiden löytämisestä haastavaa.

Voiko CBD-voiteita käyttää sekaiholle?

Ympäristötekijät voivat johtaa kuivan, rasvaisen tai herkän ihon ongelmien pahenemiseen. Auttaaksesi ihoasi palautumisessa voit käyttää CBD-yövoidetta, joka yön yli vaikuttaessaan auttaa täydentämään kaikkia erilaisia ihotyyppejä, kiitos sen ainutlaatuisen reseptin.

Ihotyypin määrittäminen ennen ihonhoitotuotteiden valitsemista on ensiarvoisen tärkeää onnistumisen kannalta. Tuotteiden tulisi tukea ja täydentää ihosi toimintaa, ei tukahduttaa tai peittää siinä tapahtuvia luontaisia prosesseja. Ihotyyppisi, ihon herkkyys ja sen väri voivat muuttua ajan myötä, joten älä jumitu yhteen ainoaan tuotteeseen. Iho on elävä ja hengittävä elin, joka ansaitsee tarpeidensa ja erityispiirteidensä mukaista tukea.

Iho-ongelmat

Meillä kaikilla on erilaisia huolia, mitä ihon ulkonäköön ja tuntumaan tulee. Akne ja erilaiset ihovauriot voivat olla yleisiä nuorella iällä, mutta ne jatkuvat vain harvoin yli 30 ikävuoden rajapyykin. Nämä ongelmat eivät johdu pelkistä ympäristötekijöistä, vaan niiden esiintymiseen saattaa vaikuttaa vaikkapa stressi, iholle sopimattomien tuotteiden käyttö tai heilahtelut kehon hormonitoiminnassa.

Ikääntymisen merkit

Uurteet ja rypyt ovat yleinen huolenaihe niin miehillä kuin naisillakin. Ikääntyessämme ihomme menettää sen luontaista kimmoisuutta ja sen kyky pidättää kosteutta heikkenee. Lopputuloksena iho saattaa näyttää ja tuntua kuivalta ja kärsineeltä, ellei se saa asianmukaista hoitoa. Uurteiden ja ryppyjen korjaaminen ei voitella onnistu, mutta niiden ulkonäköön voi vaikuttaa panostamalla ihon luontaisia ominaisuuksia elvyttäviin tuotteisiin.

Voiko CBD-voiteita käyttää uurteiden ja ryppyjen hoitoon?

Valikoimamme CBD Anti-age-voide yhdistää CBD:n, allantoiinin ja sheavoin kokonaisuudeksi, joka tarjoaa erinomaisen työkalun ihon kadonneen kimmoisuuden palauttamisesta haaveileville. Syvempien ryppyjen ja arpien kanssa CBD-arpivoide voi auttaa tilannetta syvälle ihoon tunkeutumalla ja sieltä kautta tukea tarjoten.

Väsymyksen merkit

Silmiä ympäröivä iho on paitsi herkempää, myös huomattavasti ohuempaa kuin muilla kasvojen alueilla. Tällä alueella näkyvät yleensä myös ensimmäiset ikääntymisen merkit. Ilman säännöllisiä ihonhoitorutiineja hienot uurteet, tummat silmänympärykset ja alueellinen turvotus voivat saada sinut näyttämään ikäistäsi vanhemmalta. Koskaan ei onneksi ole liian myöhäistä aloittaa rutiineja ihon hoitamiseksi ja vaurioiden ehkäisemiseksi.

Voiko CBD-voiteita käyttää tummien silmänympärysten hoitoon?

Stressaavien työviikkojen ja lyhyiden yöunien ei ole pakko näkyä iholtasi. Valikoimamme CBD-kasvoseerumi ja CBD-silmänympärysgeeli voivat auttaa ihon luontaisten omien ominaisuuksien palauttamisessa ja taistelussa väsynyttä ilmettä vastaan.

Ihosi tulisi heijastella sitä millaiseksi tunnet olosi – itsevarma, terve ja täynnä elämää. Me Cibdolilla ymmärrämme, etteivät ihmiset ole vain asiakkaita, vaan yksilöitä yksilöllisine ihonhoidon tarpeineen. CBD-voiteiden huolella valitut ainesosat voivat auttaa ihoasi pysymään terveenä ja hyvin kosteutettuna.

Tuotehaku