• CBD-Karkit (300 mg CBD)
  • CBD-Karkit (300 mg CBD)
  • CBD-Karkit (300 mg CBD)
  • CBD-Karkit (300 mg CBD)
  • CBD-Karkit (300 mg CBD)
  • CBD-Karkit (300 mg CBD)

CBD-Karkit (300 mg CBD)

€ 29.95
Loppu varastosta
You have successfully subscribed to this product

Cibdolin CBD-karkit (300 mg) ovat herkullisin markkinoilta löytyvä tapa täyden spektrin CBD-ekstraktin nauttimiseen. Jokainen sokerikuorrutettu viinikumikarkki on kyllästetty CBD:llä mahdollistaen näin helpon ja diskreetin tavan edistää hyvinvointia. Voit nauttia karkkeja rauhallisin mielin, sillä ne ovat THC- ja GMO-vapaita.

Kuvaus
Taulukko
Downloads
Kuvaus

Maukas tapa hyvinvoinnista huolehtimiseen

Jos etsit maukasta, kätevää ja diskreettiä tapaa CBD:n nauttimiseksi, ovat Cibdolin CBD-karkit (300 mg) täydellinen vaihtoehto. Jokainen karkki on ladattu 10 mg annoksella täyden spektrin CBD:tä ja sokerikuorrutteinen karkki pitää huolen siitä, ettei kannabinoidin luontainen maku pääse häiritsemään.

CBD-karkit antavat vapauden annostella täyden spektrin CBD:tä missä ja milloin vain tarvitset. Voit nauttia karkkeja levollisin mielin, sillä niiden valmistuksessa käytetty resepti on THC- ja GMO-vapaa. Myyntipakkaus koostuu kokoelmasta eri makuisia karkkeja. CBD:n laajoista hyödyistä nauttiminen ei koskaan ole ollut näin helppoa.

Älä anna CBD-öljyn luontaisen maun häiritä, vaan valitse sokerikuorrutettu, gluteiiniton CBD-karkki, ja koe hyvinvointielämys, joka maistuu yhtä hyvältä kuin tuntuu.

Taulukko
CBD-pitoisuus 30 x 10mg
Instructions Take 1–2 gummies daily or as needed.
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
Ainesosat purifi ed water, dextrose, citric acid E330, fruit pectin, gelatin, light corn syrup, natural fl avourings, salt, vanilla, sodium citrates E331, sucralose E955, sodium hexametaphosphate, potassium sorbate E202, sodium benzoate E211, adipic acid E355, tartaric acid E334, pure cane sugar, D-pantothenate, calcium, niacinamide (vitamin B3), D-alpha tocopherol, pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), antioxidants (E320, E321), hempextract, colours (E133, E120, E129*). Ingredients from non-EU. * E129 may have an adverse eff ect on activity and attention in children.
CBD Yes
Category Gummies
Downloads
Tuotehaku