Cibdol osallistuu Vitafoods 2021 -tapahtumaan

Last updated:

Published:

vitafoods

Me Cibdolilla valmistaudumme liittymään maailman parhaisiin kuuluvien lisäravinneyritysten joukkoon Vitafoods Europe 2021 -messuilla. Olemme innoissamme päästessämme tapaamaan jälleen kasvokkain. Älä kuitenkaan huoli, jos Geneven reissu ei mahdu aikatauluusi, sillä tämän vuoden tapahtuma järjestetään hybridimuodossa, eli osallistua voi myös etänä netin kautta.

Vitafoods Europe 2021

Pandemian johdosta Vitafoods Europe 2020 järjestettiin täysin virtuaalisesti, mutta tänä vuonna käytössä on hybridiformaatti, joka mahdollistaa osallistumisen niin fyysisesti kuin virtuaalisestikin. Fyysinen tapahtuma järjestetään Palexpo näyttelyhallissa Sveitsin Genevessä. Tervetuloa COVID-turvalliseen tapahtumaan kokemaan mielenkiintoiset uutuustuotteet päälavalla, uudella raaka-ainealueella tai maistelukeskuksessa lokakuun 5.–7. Jos haluat osallistua virtuaalisesti, on tapahtuman kesto vielä pidempi, sillä se alkaa jo 4.10 ja päättyy 8.10.

Tutustu tuotteisiimme

On mahtavaa päästä jälleen tapaamaan asiakkaitamme fyysisesti. Me nautimme suuresti voidessamme jakaa tietoa CBD-valikoimastamme aihepiiristä kiinnostuneille uteliaille mielille. Kannabinoidien kasvattaessa näkyvyyttään medioissa olemme mielissämme voidessamme vastailla kysymyksiin ja huolenaiheisiin sekä murtaa pitkäikäisiä myyttejä. Tervetuloa kysymään mitä vain mieleesi juolahtaa liittyen valmistusprosesseihimme, kannabinoiditieteeseen, terpeeneihin tai muihin kannabiksen ainesosiin.

Nähdään ensi vuonna Vitafoods 2022 -messuilla

Jos et pääse tänä vuonna mukaan, on sinulla reilusti aikaa suunnitella osallistumista ensi vuoden Vitafoods 2022 -tapahtumaan. Mikäli olet edes hieman kiinnostunut lisäravinne- ja hyvinvointitoimialasta, tulet nauttimaan tämän lisäravinteisiin, lääkeaineisiin, nutrikosmetiikkaan, funktionaalisiin elintarvikkeisiin ja luonnonlääkkeisiin keskittyvän tapahtuman tunnelmasta. Vitafoods ei ikävä kyllä ole avoinna yleisölle, mutta se toimii vertaansa vailla olevana verkostoitumispaikkana alan tutkijoille, jakelijoille, tukkureille, tuottajille ja muille ammattilaisille.

Testaa Cibdol-tuotteita

Jos haluat testata markkinoiden parhaita CBD-tuotteita, suuntaan Cibdol verkkokauppaan tutkimaan kannabinoideilla höystettyjen tuotteidemme kattavaa valikoimaa. Tarjolla on kaikkea CBD-öljyistä vitamiineihin ja ihonhoitotuotteisiin. Jos taas haluat oppia lisää CBD:n voimasta, löydät lisätietoa kattavasta CBD-Tietosanakirjastamme.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku