blackfriday

BLACK FRIDAY TARJOUKSET

Osta yksi tuote, saat toisen ilmaiseksi

päivää

tuntia

minuuttia

sekuntia

*10 %:n alennus on kerran voimassa oleva alennus. Uutiskirjeen tilaamisen jälkeen saat sähköisen uutiskirjeen, joka sisältää alennuskoodisi.

Black Friday ja Cyber Monday ovat suuria ostostapahtumia, jotka järjestetään joka vuosi marraskuun lopussa. Tällöin pääset hyödyntämään merkittäviä alennuksia ja kampanjoita.

Haluatko valmistautua Black Fridayhin? Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa kuullaksesi eksklusiivisista tarjouksistamme ensimmäisten joukossa. Pistä myös tämä sivu talteen. Lähtölaskenta on jo alkanut!

Etsitkö tämänhetkisiä tarjouksiamme? Tutustu CBD-tarjousten sivuumme.

OSTA NYT

CBD-öljy

Jos kaipaat korkealaatuista CBD-öljyä, joka on valmistettu luonnonmukaisista ainesosista ja on vapaa ei-toivotuista lisäaineista tai kemikaaleista, niin enää ei tarvitse etsiä – Cibdolin CBD-öljyt ovat markkinoiden parhaita. Öljy tarjoaa tasapainottavan vaikutuksensa silloin, kun sitä eniten kaipaat. Voit asettaa muutaman tipan kielelle tai maksimaalista vaikutusta kaivatessasi kielen alle. Hanki omasi tänään.

OSTA NYT

CBD-kapselit

Korkealaatuiset CBD-kapselimme tarjoavat kätevimmän tavan tehostaa hyvinvointia. Niitä on saatavilla useissa eri pitoisuuksissa. Jokainen kapseli sisältää hienostuneen sekoituksen täyden spektrin hamppu-uutetta pullollaan huippulaatuista CBD:tä, terpeenejä ja oliiviöljyä. CBD-kapselit sopivat vaivattomasti mihin tahansa elämäntyyliin ollessaan huomaamattomia, hajuttomia ja mauttomia. Hanki omasi tänään.

OSTA NYT

Black Friday: Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Black Friday?

Black Friday -perinne on peräisin Yhdysvalloista, jossa sitä juhlitaan kiitospäivää seuraavana perjantaina. Tätä päivää pidetään joulun ajan ostoskauden lähtölaukauksena, jonka aikana useat kaupat tarjoavat erikoistarjouksia ja merkittäviä alennuksia. Sittemmin Black Fridaysta on tullut maailmanlaajuinen ilmiö.

Mistä nimitys Black Friday?

Termiä "Black Friday" käytettiin ensimmäisen kerran 24. syyskuuta 1869. Se oli päivä, jona kaksi sijoittajaa aiheutti Yhdysvaltain pörssin romahtamisen ajettuaan ensin kullan hintaa ylös viikkojen ajan.

Tapahtuma, jona tunnemme sen tänään, sai kuitenkin alkunsa Philadelphiassa 1960-luvulla. Siellä poliisit käyttivät ilmaisua "Black Friday" kuvaamaan turistien ja shoppailijoiden aiheuttamaa kaaosta armeijan ja laivaston välillä käydyn amerikkalaisen jalkapallo-ottelun jälkeen. Perinteisesti kiitospäivän jälkeisenä lauantaina järjestetty peli houkutteli ihmisiä kaupunkiin osavaltion joka kolkasta.

Mihin ajankohtaan Black Friday ajoittuu vuonna 2022?

Black Friday järjestetään marraskuun lopussa ja Cyber Monday sitä seuraavana maanantaina. Tänä vuonna Black Friday on 25. ja Cyber Monday 28. marraskuuta.

Milloin Black Friday päättyy?

Yleensä Black Friday -kampanjat kestävät yhden päivän. Usein yritykset kuitenkin laajentavat Black Friday -alennusmyyntejään muutaman päivän tai jopa viikkojen mittaisiksi.

Millaisia Black Fridayn CBD-tarjouksia on luvassa?

Perinteitä noudattaen tarjoaa Cibdol erinomaisia alennuksia tapahtuman aikana. Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa kuullaksesi eksklusiivisista Black Fridayn CBD-tarjouksistamme ensimmäisten joukossa.

*10 %:n alennus on kerran voimassa oleva alennus. Uutiskirjeen tilaamisen jälkeen saat sähköisen uutiskirjeen, joka sisältää alennuskoodisi.


Tuotehaku